30 Οκτωβρίου 2014

Χρήστος Βελώνης: Από τον Άρη Θεσσαλονίκης, στον Άρη Κοκκινοπλιτών

Του Κολίτση Νίκου

Η ομάδα παραμένει μία στην καρδιά και το μυαλό του Χρήστου Βελώνη. Μπορεί να μην έχει πλέον τα κιτρινόμαυρα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, λέγεται όμως και πάλι Άρης... έστω Κοκκινοπλιτών αυτή τη φορά.


Γιατί τα χρόνια πέρασαν και από  τότε που μπήκε ως χρυσή αλλαγή του Νίκου Αναστόπουλου και πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του χιτσκοκικού αγώνα-μία κατηγορία με το Χαϊδάρι (1-2), οδηγώντας τον Άρη ουσιαστικά στα σαλόνια της Α' εθνικής κατηγορίας, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Αυτό που εξακολουθεί να παραμένει αναλλοίωτο είναι το όνομά του, που συνδέεται με μία από τις πιο γλυκές αναμνήσεις των κιτρινόμαυρων φιλάθλων από τη σύγχρονη ιστορία του πολύπαθου σωματείου της συμπρωτεύουσας από εκείνη την αλησμόνητη χρονιά που ακροβατούσε ανάμεσα στο χείλος της καταστροφής και στην πολυπόθητη επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Οκτώβριος 2014, μετά από μία μακρά θητεία σε πολλές ομάδες, μεγαλύτερου και μικρότερου βεληνεκούς, μετά τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Κατερινιώτης επιθετικός συνεχίζει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη στον Άρη Κοκκινοπλιτών, στην προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και κάθε φορά η εμφάνισή του φέρνει στο μυαλό ασυναίσθητα εκείνες τις εποχές. Η δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου στη γενέτειρά του, την Κατερίνη, με την ονομασία "Olympian Sports Arena", είναι η φυσική συνέχεια της ζωής του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο και τη μαγεία του. Πάντα κιτρινόμαυρου, όπως υποδηλώνει και η μακρυμάνικη μπλούζα κάτω από την επίσημη φανέλα της ομάδας του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !