10 Οκτωβρίου 2014

Αυτόφωρη σύλληψη νεαρών για απόπειρα ληστείας σε βάρος οδηγού ΤΑΞΙ

Στα ίχνη των δραστών απόπειρας ληστείας σε βάρος επαγγελματία οδηγού (ΤΑΞΙ), στον ταχύτατο εντοπισμό τους και συνακόλουθα στην αυτόφωρη σύλληψή τους, οδήγησε η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας.


Για την υπόθεση, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της παράβασης του Νόμου περί Όπλων.

Προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία του οδηγού, στο τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία,  δύο νεαροί, με την απειλή απομιμητικού πιστολιού επιχείρησαν να αφαιρέσουν τις εισπράξεις του.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι, οι δύο δράστες, προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάστηκαν σήμερα (10-10-2014) τα ξημερώματα, από το κέντρο της πόλης, στο ΤΑΞΙ του 67χρονου και ζήτησαν να τους μεταφέρει στην περιοχή της Τούμπας.

Κατά την άφιξή τους στον τελικό προορισμό και την αποβίβασή τους, οι δύο νεαροί επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από το θύμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο 67χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε  από το σημείο, αιφνιδιάζοντάς τους. 

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο ρέπλικα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !