26 Οκτωβρίου 2014

Χρέος της Πολιτείας να στηρίξει τους τρίτεκνους

«Πιστεύω στην αξία της οικογένειας και θεωρώ ότι έχει χρέος η πολιτεία, στο μετρό του δυνατού, να στηρίξει τους τρίτεκνους» τόνισε  ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συλλόγου
Τριτέκνων Λάρισας. Στη συνάντηση του επιδόθηκε υπόμνημα με τους προβληματισμούς και τα αιτήματα των τριτέκνων. Συνοπτικά, οι τρίτεκνοι ζητούν να εισακουσθούν για το πάγιο αίτημά τους, την εξομοίωσή τους δηλαδή με τις πολύτεκνες οικογένειες,  να μπορούν να πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο κατά τη μετακίνησή τους με μέσα μαζικής μεταφοράς, ευνοϊκή μεταχείριση στις αποσπάσεις - μεταθέσεις των μονίμων και σε όσους έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δημοσίων υπαλλήλων, φοροελαφρύνσεις και ρυθμίσεις στα  επιδόματα που λαμβάνουν. 

Ο κ. Χαρακόπουλος, αφού άκουσε με προσοχή τους συνομιλητές του, ανέλαβε τη δέσμευση να θέσει δια της κοινοβουλευτικής οδού στα αρμόδια Υπουργεία τα θέματα των τριτέκνων με σκοπό την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής διευθέτησης.


Στη συνάντηση εκ μέρους των τριτέκνων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λεωνίδας Μουζήθρας, η αντιπρόεδρος κ. Δήμητρα Αποστολοπούλου και ο υπεύθυνος ΜΜΕ & δημοσίων σχέσεων κ.  Κωνσταντίνος Μακάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !