26 Οκτωβρίου 2014

Για 6 ημέρες στο Σκοτάδι όλη η ΓΗ στις 16-22 Δεκεμβρίου !

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014. 

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής
καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες. 

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα. 

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Katerinipress: Όλα τα παραπάνω φαίνεται να είναι μία απάτη που προέρχεται από το σατυρικό huzlers το οποίο ανεβάζει θέματα χωρίς υπόσταση και σχετίζεται με μία υποτιθέμενη ηλιακή καταιγίδα η οποία θα χτυπήσει την Γη μέσα στον Δεκέμβριο του 2014, σε συνδυασμό με την προφητεία των Μάγια για Σκοτάδι Τριών Ημερών. Τίποτε όμως από τα δύο δεν είναι αλήθεια, σύμφωνα με το badsatiretoday

Πηγή: diadrastiko:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !