10 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη 53χρονη που είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλακή λόγω ληστείας

Στη σύλληψη είκοσι πέντε (25) ατόμων προχώρησαν περιπολούντες αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • (8) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

  • (3) ημεδαπές, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 53χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε μία (1) απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών και ένα (1) Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Κατερίνης Πιερίας για «Ληστεία», καθώς επίσης και ένα (1) Ένταλμα βίαιης προσαγωγής από κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

  • (3) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για «Κλοπή». Συγκεκριμένα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 09-10-2014, δυο ημεδαποί 36 και 22 ετών, τη στιγμή που αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα από εγκαταλελειμμένο κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και τα τοποθετούσαν σε ρυμουλκούμενο όχημα ιδιοκτησίας του 36χρονου. Επίσης, συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης διάφορα αντικείμενα.

  • (4) άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου. Κατασχέθηκαν είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, τα οποία πουλούσαν χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα παραστατικά.

  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Ο συλληφθείς στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (499) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από πώληση αδασμολόγητων τσιγάρων.

  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Όπλων, απειλή και εξύβριση. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !