22 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ryanair αναζητεί αεροσυνοδούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά!

Ημέρες καριέρας διοργανώνει σε τρεις ελληνικές πόλεις η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair στην προσπάθεια της να βρει πληρώματα καμπίνας. Πιο συγκεκριμένα οι ημέρες καριέρας θα γίνουν εντός του Οκτωβρίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, πόλεις που η Ιρλανδική εταιρεία διατηρεί βάση. 

Η διαδικασία αφορά αγόρια και κορίτσια που θα ήθελαν να δουλέψουν ως αεροσυνοδοί στον συνεχώς διευρυνόμενο στόλο της Ιρλανδικής εταιρίας. Η διαδικασία αυτή όπως και η εκπαίδευση γίνεται όχι από την Ryanair αλλά από την εταιρεία Crew Link που επιλεγεί και εκπαιδεύει προσωπικό για την Ryanair.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά, να έχουν ύψος πάνω από 1.57m, να γνωρίζουν κολύμβηση, να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να μην έχουν τατουάζ σε εμφανή σημεία του σώματος να είναι φιλικοί και κοινωνικοί κλπ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν πως ένα μέρος των εξόδων της εκπαίδευσης τους που θα γίνει σε εκπαιδευτικό κέντρο της Crew Link στην Φρανκφούρτη, θα βαρύνει τους ίδιους.
Οι ήμερες καριέρας θα γίνουν:
- στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου
- στην Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου και
- στα Χανιά στις 31 Οκτωβρίου

Η αίτηση συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.Crewlink.ie. Εκεί θα βρείτε περισσότερος πληροφορίες για την διαδικασία, καθώς και για άλλες ήμερες καριέρας που πραγματοποιεί η Crew Link σε άλλες πόλεις του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !