24 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ CIRQUE DU SOLEIL ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να στηρίξει το φημισμένο Cirque Du Soleil (“Τσίρκο του Ήλιου”) διαθέτοντας μέρος των εσόδων από την παράσταση “Quidam”, της 2ας Οκτωβρίου 2014, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ “Sports Arena” του ΠΑΟΚ.

            To Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Κοινωνικό Παντοπωλείο” που ίδρυσε η Μαρινόπουλος Α.Ε. και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124, παρέχοντας δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα και είδη οικιακού εξοπλισμού σε  οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.
            Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα, ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές της καλλιτεχνικής ομάδας, τους διοργανωτές αλλά και την εταιρεία για την ανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και πρόσθεσε: «Μέσω της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάθε μήνα 200 άπορες οικογένειες προμηθεύονται όλα τα απαραίτητα αγαθά για τις καθημερινές ανάγκες τους εντελώς δωρεάν. Πρόθεση όλων είναι η ενίσχυση της συγκεκριμένης δομής στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, ώστε ακόμη περισσότερες οικογένειες να εισαχθούν στο πρόγραμμα και να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια εξασφαλίζοντας τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !