17 Σεπτεμβρίου 2014

Η Δ.Χαραλαμπίδου στη συγκέντρωση των εργαζομένων στην Χαλυβουργία

Στη συγκέντρωση των εργαζομένων του Χαλυβουργείου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου  έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης παρευρέθηκε η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.


Οι 270 εργαζόμενοι της ΑΕΕΧ απαιτούν από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες τις ώστε να μην κλείσει μία από τις τελευταίες βιομηχανίες της Βόρειας Ελλάδος που μαστίζεται από την ανεργία και ζητούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και να μην βρεθούν οι εργαζόμενοι στο δρόμο.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου σε συνέχεια της Επίκαιρης Ερώτησης που είχε υποστηρίξει στη Βουλή για το ζήτημα και των επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό των εργαζομένων. Στα πλαίσια της κινητοποίησης δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο σε μία περίοδο που τα ποσοστά ανεργίας καλπάζουν, Κυβέρνηση και Περιφέρεια να παραμένουν αδιάφορες μπροστά στην προοπτική απόλυσης άλλων 270 εργαζομένων. Προαπαιτούμενο μίας προσπάθειας ριζικής παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας είναι η αξιοποίηση τέτοιων παραγωγικών μονάδων, με εξαγωγικές δυνατότητες και τεχνογνωσία και όχι το κλείσιμό τους.»          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !