16 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη, Νέους Επιβάτες και Επανομή

Άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις και ενδελεχείς αστυνομικές έρευνες, είχαν ως αποτέλεσμα τις αυτόφωρες συλλήψεις δραστών κλοπών και εξιχνιάσεις ανάλογων υποθέσεων, που σημειώθηκαν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικότερα:

·         Συνελήφθη στo πλαίσιo της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», μεσημβρινές ώρες χθες (15-09-2014), 42χρονος ομογενής, διότι νωρίτερα διέρρηξε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του ιδιοκτήτη.

·         Περιπολούντες αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες της 15-09-2014, στην περιοχή των Νέων Επιβατών, 34χρονο ομογενή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε αφαίρεσε, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, από πυλωτή στην περιοχή της Περαίας. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επιπλέον ποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει προ διμήνου, από την ίδια περιοχή.

·         Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε βάρος 18χρονου ομογενή και 30χρονου ημεδαπού για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέσα Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους αφαίρεσαν ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 31χρονου.

·         Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Α.Τ. Επανομής, σε βάρος 21χρονου ημεδαπού για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 22-08-2014, διέρρηξε μονοκατοικία στην περιοχή της Επανομής, απ’ όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρυσαφικά.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !