21 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις για κλοπές, παρεμπόριο και εκδιδόμενες στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιπτώσεις κλοπών, προέκυψαν τα ακόλουθα:


·         Μεσημβρινές ώρες της 19-09-2014, στην περιοχή της Σταυρούπολης, αστυνομικοί Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 36χρονο ημεδαπό, διότι εντοπίστηκε να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 18-09-2014, από την περιοχή του κέντρου. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, αλλοίωσε τον αριθμό πλαισίου και κινητήρα με απόξεση, προκειμένου να μην ταυτοποιηθεί η κλεμμένη μοτοσικλέτα σε πιθανό έλεγχο.

·         Μεσημβρινές ώρες χθες (20-09-2014), στο κέντρο πόλης, αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν 44χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε κινητό τηλέφωνο, το οποίο αφαίρεσε βραδινές ώρες της 19-09-2014, από την ευρύτερη περιοχή.

·         Πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-09-2014), στη Μενεμένη, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν 16χρονο ημεδαπό, διότι προ επικείμενου ελέγχου τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, εγκαταλείποντας μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 18χρονου ημεδαπού, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 18/19-09-2014, από την ίδια περιοχή.


Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των αναπτυσσόμενων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή έτερων αστυνομικών Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε λαϊκή αγορά στο Πάρκο Μηνά Πατρικίου, στην περιοχή της Ανάληψης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

Ø     Συνελήφθη ένα άτομο για άσκηση υπαίθριου εμπορίου άνευ αδείας,
Ø     Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου για τον ίδιο λόγο
Ø     εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (338) προϊόντα παρεμπορίου.

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με αμείωτη ένταση.

Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τη Γ.Α.Δ.Θ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, με αντικείμενο τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Κατά το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων», σε βάρος εννέα (9) γυναικών.

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !