17 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινάει η λειτουργία Αποκεντρωμένου Γραφείου Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στα Γιαννιτσά

Ξεκινάει τη λειτουργία του, το Αποκεντρωμένο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων  ΕΟΠΥΥ στην πόλη των Γιαννιτσών, μετά την υπογραφή της  υπ. αριθμ.  32891/17-09-2014 απόφασης από τον  Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.

Ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα προς τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και έχει τονίσει την επιτακτική ανάγκη για τη δημιουργία του, επικοινώνησε σήμερα ( 17-09-2014) με τη Διοίκηση από όπου και ενημερώθηκε για την θετική έκβαση του ζητήματος.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση το Αποκεντρωμένο Γραφείο Εξυπηρέτησης σε πρώτο στάδιο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή κατά τις πρωινές ώρες, προκειμένου να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της πόλης των Γιαννιτσών αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σε δεύτερο στάδιο υπάρχει ο σχεδιασμός  να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση.

Αναφορικά με το ζήτημα ο κ. Σταμενίτης δήλωσε τα εξής: «Με την έκδοση της απόφασης για τη λειτουργία του  Αποκεντρωμένου Γραφείου Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ στην πόλη των Γιαννιτσών ικανοποιείται ένα αίτημα που είχαμε εκφράσει προς τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, το οποίο κινούνταν προς την κατεύθυνση της καλύτερης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !