23 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διαρρήξεις και κλοπές

Αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε καθημερινή βάση διενεργούν πεζές και εποχούμενες περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και ευνομίας στους πολίτες.


Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιηθήκαν αυτόφωρες συλλήψεις από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για διαρρήξεις και κλοπές.

Ειδικότερα:

  • Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες χθες (22-09-2014), στο κέντρο της πόλης, 24χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ταμειακή μηχανή καταστήματος, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.

·         Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε πορτοφόλι από το εσωτερικό εμπορικού καταστήματος. Νωρίτερα, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσει φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από άλλο κατάστημα της περιοχής.
·         Την 22-09-2014, απογευματινές ώρες, στον Εύοσμο, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, καθώς αφαίρεσε διάφορα προϊόντα, από υπεραγορά τροφίμων της περιοχής.

·         Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (22-09-2014), 26χρονος αλλοδαπός, διότι διέρρηξε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή του κέντρου πόλης.

Οι συλληφθέντες των προαναφερόμενων περιπτώσεων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Κατά το τελευταίο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-09-2014), σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Νομού, 31χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό και 216 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

  • Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

  • Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα.

  • Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

  • Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο πόλης, παραβιάζοντας δικαστική απόφαση.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !