16 Σεπτεμβρίου 2014

Καταξίωση για την Πιερική διαιτησία -Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

    
Έξι χρόνια μετά, η Ελληνική διαιτησία επανακτά την Ευρωπαϊκή της αναγνώριση και αποδοχή. Μάλιστα εκπροσωπείται  σε σημαντικό αγώνα ποδοσφαίρου του κορυφαίου θεσμού της γηραιάς ηπείρου, του τσάμπιονς λίγκ, μιας διοργάνωσης που προκαλεί το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον πλανήτη.
    Συγκεκριμένα Έλληνες διαιτητές θα διευθύνουν αγώνα της πρώτης φάσης του τσάμπιονς λίγκ. Το παιχνίδι στο Μπιλμπάο της Ισπανίας ( γήπεδο Σαν Μαμές ) μεταξύ της Αθλέτικο και της Σαχτάρ Ντόνετσκ.
    Ανάμεσα στην αποστολή των Ελλήνων διαιτητών βρίσκεται και ένας συντοπίτης μας διεθνής βοηθός, ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, ο οποίος θα διαιτητεύσει τον σημαντικό Ευρωπαϊκό αγώνα ως πρώτος βοηθός διαιτητής.
    Η επιλογή του Δαμιανού τιμά ασφαλώς τον ίδιο, την Πιερική διαιτησία και ιδιαίτερα την Ε.Π.Σ. Πιερίας. Αποτελεί αναγνώριση του ταλέντου και της ικανότητας του συμπολίτη μας διαιτητή.       Τον συνοδεύουν οι ευχές όλων των Πιεριέων για επιτυχή έκβαση του αγώνα και διαρκή συμμετοχή στο μέλλον σε ανάλογες διεθνείς συναντήσεις.
    Διαιτητής Αθλέτικο-Σαχτάρ ( 8ος όμιλος ) που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17-9-2014 στις 21:45 ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Δεύτερος βοηθός ο Πολυχρόνης Κωσταράς και τέταρτος διαιτητής ο Χρήστος Ακρίβος. Επιπρόσθετοι βοηθοί οι Ηλίας Σπάθας και Σταύρος Τριτσώνης.
    Προπονητής της Ισπανικής ομάδας είναι ο γνωστός μας Ερνέστο Βαλβέρδε.

    Συγχαρητήρια Δαμιανέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !