23 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η σύμβαση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός οδών Σπετσών, Σποράδων, Καπ. Βαγγέλη, Καπ. Μητρούση, λόγω υπογείωσης των δικτύων της ΔΕΗ» σε περιοχές της 5ης Δημοτικής Κοινότητας υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιο Παππά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

                  Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 86.770,60 € (χωρίς Φ.Π.Α.), ποσό που εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2014.
                  Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 150 ημερών και προβλέπει την ολοκλήρωση της κατασκευής νέων δικτύων υποδομής ηλεκτροφωτισμού, την τοποθέτηση καλωδιώσεων και την εγκατάσταση νέων χαλύβδινων ιστών ύψους 3 και 4 μέτρων αντίστοιχα, με την ενσωμάτωση φωτιστικών νέας τεχνολογίας, τύπου LED, υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης.

Οι επεμβάσεις που προδιαγράφονται για κάθε περιοχή έχουν ως εξής:

·         Οδοί Νικολαΐδη, Σπετσών, Καπετάν Βαγγέλη και Καπετάν Μητρούση: και στις δύο πλευρές του δρόμου

·         Οδοί Ναταλίας Μελά και Αλέας (Όπισθεν Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου): στις υπάρχουσες θέσεις φωτισμού

·         Αλέα όπισθεν οδού Καπετάν Βαγγέλη: στη μία πλευρά της παρόδου και επίτοιχα στην αλέα

                  Στο ίδιο πλαίσιο αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού και της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης υπογράφηκε και η σύμβαση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός οδών χωρίς κατασκευή νέου υπογείου δικτύου (Υπόλοιπα έργων Οδοποιίας)» σε περιοχές της 2ης, 3ης, 4ης και 5ης Δημοτικής Κοινότητας.
                  Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στα  81.650,74 € (χωρίς Φ.Π.Α.) και εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για το2014.
                  Το έργο θα ολοκληρωθεί επίσης εντός 150 ημερών και προβλέπει την ολοκλήρωση των δικτύων υποδομών, που κατασκευάστηκαν σε πρόσφατες εργασίες οδοποιίας στις περιοχές επέμβασης, καθώς και την τοποθέτηση καλωδιώσεων και την εγκατάσταση νέων ιστών και φωτιστικών σωμάτων.
                 
Οι επεμβάσεις που προβλέπονται για κάθε περιοχή έχουν ως εξής:

2η Δημοτική Κοινότητα
Στην οδό Ασημάκη Φωτήλα θα ολοκληρωθεί η κατασκευή νέου δικτύου υποδομής και θα εγκατασταθεί νέος δημοτικός φωτισμός σε  χαλύβδινους ιστούς.

3η Δημοτική Κοινότητα
Θα ολοκληρωθεί η κατασκευή νέου δικτύου υποδομής και θα εγκατασταθεί νέος δημοτικός φωτισμός σε  παραδοσιακούς  ιστούς στις οδούς:
·Δεινάρχου  και Κιθαιρώνα (πίσω από τα Αρμένικα νεκροταφεία)
·Εσπερίδων
·Προφήτη Ηλία (από την οδό Κασσάνδρου έως την οδό Περσεφόνης) και στην οδό Περσεφόνης

4η Δημοτική Κοινότητα
Θα ολοκληρωθεί η κατασκευή νέου δικτύου υποδομής και θα εγκατασταθεί νέος δημοτικός φωτισμός σε  χαλύβδινους ιστούς στις οδούς:
·         Αγίου Δημητρίου (από την Πλατεία Αμμουλιανής έως Ύδρας)
·         Αγίου Δημητρίου (από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως την οδό Μήλου)
·         Πεισάνδρου (από την οδό  Ανατολικής Θράκης έως την οδό Αρτάκης) 
·         Στους πεζοδρόμους Παλιγγενεσίας  (από την οδό  Πόντου  έως την οδό Δαρδανελλίων) και Αδάνων (από την οδό  Καλλιπόλεως   έως την οδό Βιζύης) 
·         Στον Πεζόδρομο Χίου (πίσω από το γήπεδο της ΜΕΝΤ)

5η Δημοτική Κοινότητα
Στην οδό Αγλαΐας Σχινά και στο Τμήμα της οδού Τραπεζούντος μεταξύ των οδών Αναλήψεως και Αγλαΐας Σχινά θα ολοκληρωθεί η κατασκευή νέου δικτύου υποδομής και θα εγκατασταθεί νέος δημοτικός φωτισμός σε  χαλύβδινους ιστούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !