27 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογές εμπορικού συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας ανακοινώνει στα μέλη του ότι τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο) θα διεξαχθούν οι τακτικές -ανά διετία- αρχαιρεσίες του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου

θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που θα γίνει στο κτήριο του παραρτήματος του Ε.Β.Ε (έναντι ΔΕΥΑΠ) στην Πτολεμαΐδα στις 18:00 το απόγευμα, ενώ οι εκλογές του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ στο ίδιο μέρος.
Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας για τα όργανα του Συλλόγου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Σύλλογο πάνω από ένα έτος, είναι εν ενεργεία έμποροι και δραστηριοποιούνται στον Δήμο Εορδαίας.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το Δ.Σ., την εξελεγκτική επιτροπή και ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας μπορούν να συμπληρώσουν αιτήσεις για την υποψηφιότητά τους στο γραφείο του Συλλόγου καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 09:30 το πρωί ως τις 13:30 το μεσημέρι.
Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές το αργότερο έως τις 10 Οκτωβρίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση και κυρίως στις εκλογές, δίνοντας δύναμη στον Σύλλογο, αφού η μεγάλη συμμετοχή δυναμώνει την φωνή μας για τις διεκδικήσεις που απαιτούνται τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !