2 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 5 νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αλεξάνδρειας



Κατέληξε στις επιλογές του ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφορικά με τους συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα στην πρώτη φάση της πενταετούς διοίκησης που άρχισε την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014. Η θητεία όλων των συνεργατών του θα είναι 2,5 έτη και αρχίζει τυπικά από την ημέρα δημοσίευσης των απαραίτητων και εκ του νόμου προβλεπόμενων ανακοινώσεων.


Ο Νίκος Αλεξόπουλος θα είναι αντιδήμαρχος με αντικείμενο το οικονομικό και διοικητικό προσωπικό του δήμου. Επίσης, θα είναι αναπληρωτής του δημάρχου σε περίπτωση απουσία του.
Ο Κώστας Ναλμπάντης θα είναι αντιδήμαρχος με κύριο αντικείμενο τα τεχνικά έργα. Πρόκειται για έναν πολύ κομβικό τομέα που άπτεται τόσο της καθημερινότητας που είναι και το κύριο στοίχημα της νέας διοίκησης όσο και με τις υποδομές που χρειάζεται ο δήμος μας.
Ο Σωτήρης Τόκας θα είναι αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Αντιγονιδών και παράλληλα θα είναι πολιτικός υπεύθυνος για την καθαριότητα του δήμου.
Ο Ισαάκ Χαλκίδης θα είναι αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Μελίκης.
Ο Στέφανος Δριστάς θα είναι αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Πλατέος.
Επίσης, ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης θα προτείνει προς το νέο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφιστούν ως πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι:
Ο Στέφανος Δελιόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ).
Ο Θανάσης Παντόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος του Νομικού προσώπου Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ, παιδικοί σταθμοί).
Ο Θόδωρος Μπασδεκόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.
Ο Μόσχος Κυτούδης θα αναλάβει πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο Δημήτρης Συρόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης δήλωσε ότι οι συνεργάτες του που αξιοποιούνται στην παρούσα φάση της διοίκησής του θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν πράξη όλα όσα δεσμεύτηκε η παράταξη προεκλογικά. Όσον αφορά τους υπόλοιπους συμβούλους θα αξιοποιηθούν και θα αναλάβουν διοικητικές ευθύνες στην δεύτερη φάση της πεντάχρονης διοίκησης.
«Όλοι μαζί αρχίζουμε με κέφι και όρεξη για δουλειά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε», είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !