12 Σεπτεμβρίου 2014

Εύοσμος: 5ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πηγή έμπνευσης για δεκάδες δημιουργούς αποτελεί ο 5ος Διαγωνισμός Ποίησης και Φωτογραφίας που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου με θέμα «Όμορφη που ‘ναι η ζωή».
                        Ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε τροχιά εξέλιξης, δίνει την ευκαιρία σε όλους όσοι 
ασχολούνται με την ποίηση και τη φωτογραφία να παρουσιάσουν και να προβάλουν τα έργα τους, στέλνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα για τη ζωή, η οποία παρά τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες συνεχίζει να είναι όμορφη και γεμάτη εκπλήξεις. Οι δημιουργοί καλούνται να αναζητήσουν και να εκφράσουν την ομορφιά που κρύβει η ψυχή και ο σύγχρονος κόσμος μας, μέσα από όψεις της καθημερινής ζωής.
                        Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί δεκάδες συμμετοχές από νέους- και όχι μόνο- δημιουργούς, που ζουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από Έλληνες του εξωτερικού.
Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ποίησης και φωτογραφίας θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014.
            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2310759766 και 6937304340 (υπεύθυνη κ. Ρίτσα Γεωργιάδου).
                                                                                                      
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
1.      Κάθε συμμετέχων λαμβάνει μέρος με 3 - 5 ποιήματα δακτυλογραφημένα σε  6 αντίτυπα. Τα ποιήματα θα πρέπει επίσης να κατατεθούν και σε ψηφιακή μορφή (αρχείο word αποθηκευμένο σε CD) Προσοχή: Κάθε ποίημα θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει την υπογραφή του δημιουργού του.
2.      Οι συμμετέχοντες μπορούν να ταχυδρομήσουν τα έργα τους με συστημένη επιστολή έως τις 31 Οκτωβρίου 2014 μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σε φάκελο Α4, στη διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 57 Τ.Κ. 56224  Εύοσμος Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό Ποίησης».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
1.      Κάθε συμμετέχων λαμβάνει μέρος με 3-6 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες) πρέπει να είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί διαστάσεων 0,20Χ0,30 ή 0,20Χ0,20.Επίσης θα πρέπει να κατατεθούν και σε ψηφιακή μορφή (μορφή αρχείου JPG διαστάσεις 1024Χ768 pixels).
2.      Οι συμμετέχοντες μπορούν να ταχυδρομήσουν τα έργα τους με συστημένη επιστολή έως τις 31 Οκτωβρίου 2014 μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σε φάκελο Α4 στην διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 57 Τ.Κ. 56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό φωτογραφίας».

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από πενταμελή κριτική επιτροπή που θα συσταθεί τόσο για το διαγωνισμό της Ποίησης όσο και της Φωτογραφίας.
Η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί από την οργανωτική επιτροπή.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εκδοθεί ανθολόγιο με τα ποιήματα και τις φωτογραφίες των διακριθέντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !