20 Σεπτεμβρίου 2014

Σκίζει τουριστικά η Καλαμάτα.....30.000 "τουρίστες" στη μεσσηνιακή πόλη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την υποδοχή περίπου 30.000 στελεχών, εργαζομένων και αντιπροσώπων διαφόρων εθνικοτήτων, που θα παρευρεθούν το φθινόπωρο σε εταιρική εκδήλωση μεγάλης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, (Volkswagen ) στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Costa Navarino.

Οι επισκέπτες αυτοί θα φθάσουν με 280 πτήσεις σε διάστημα 60 ημερών. Υπολογίζεται ότι περίπου 500 άτομα την ημέρα θα φθάνουν με 2 ή 3 πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου VW Passat  αποτέλεσε αφορμή να μείνει η Costa Navarino ανοικτή, για πρώτη φορά και το Δεκέμβριο! 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα προσελκύσει χιλιάδες υψηλόβαθμα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας, αντιπροσώπους και δημοσιογράφους, γεγονός που θα τονώσει σε τεράστιο βαθμό την ανάπτυξη του τόπου. 


Πρόκειται για μια μοναδική, πρωτοπόρο και προοδευτική επιχειρηματική πρωτοβουλία που «σφραγίζει» άλλο ένα επιτυχημένο βήμα στο χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων του Costa Navarino. 

Η επιτυχία του Costa Navarino να εξασφαλίσει συνεργασία με τη Volkswagen αποτελεί «χρυσή» ευκαιρία προβολής της Μεσσηνίας σε όλη την Ευρώπη, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι χιλιάδες από αυτούς που θα βρεθούν εκεί για το πρόγραμμα, αποτελούν εν δυνάμει πελάτες του πολυτελούς συγκροτήματος, αλλά και επισκέπτες της περιοχής γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !