23 Σεπτεμβρίου 2014

1 εκατ. φοιτήτριες κάνουν σεξ με μεγαλύτερους για να πληρώσουν τα δίδακτρα !

Το ρολόι δείχνει 11 το βράδυ της Τρίτης και η Αmanda, πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον παίρνει μήνυμα από τον Stephen, έναν 60αρη και πάνω τραπεζίτη της Wall Street. Θέλει να την συναντήσει το βράδυ στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

"Του είπα ότι ήταν πολύ αργά και δεν είχε τρένο", αναφέρει στο theatlantic.com η Αmanda. "Της είπε ότι τις στέλνει μια limo".


H Αmanda δέχτηκε υπό έναν όρο. Να είναι πίσω στην πανεπιστημιούπολη στις 10 το πρωί για να προλάβει το μάθημα της. Μετά το γεύμα σ' ένα ακριβό εστιατόριο και την σαμπάνια, η Amanda και ο 60χρονος τραπεζίτης κατέληξαν για σεξ στο ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα. Μόλις τελείωσαν η limo την πήγε πίσω στο Πρίνστον, για να αλλάξει και να παρακολουθήσει το μάθημά της.

Ο Stephen είναι μόνο ένας από τους άνδρες που συναντά η Amanda μέσω του Seeking Arrangement, ενός website γνωριμιών μεταξύ “sugar babies”— νέων, όμορφων κοριτσιών—με “sugar daddies”—συνήθως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες.

Το seeking arrangement έχει και sugar mommas-πλούσιες, μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες που θέλουν νεαρούς για παρέα και σεξ.

Στο Seeking Arrangement, το σημαντικότερο κομμάτι του profile ενός χρήστη είναι το ποσό που βρίσκεται στην αρχή της σελίδας, και είναι ο μισθός του χρήστη.

Άνδρες με ετήσια εισοδήματα 5 ή 10 εκατ. δολαρίων είναι αυτοί που τραβούν την μεγαλύτερη προσοχή των νεαρών κοριτσιών που ζητούν εξόδους σε μοδάτα εστιατόρια, ακριβές διακοπές ή ένα έξτρα χαρτζιλίκι το μήνα.

Στο site δεν γίνεται αναφορά στο σεξ αλλά είναι κάτι που εννοείται. Μία κοπέλα θα κοιμηθεί με έναν πλούσιο άνδρα για να της παρέχει αυτά που θέλει αν και οι administrators του Seeking Arrangement προσπαθούν να μην το αναφέρουν, αφού δεν θέλουν να στιγματιστούν αρνητικά ως ένα site που προωθεί την πορνεία.

Το 2013 το Seeking Arrangement ανακοίνωσε ότι το 44% των 2,3 εκατ. “babies” του φοιτούν στο κολέγιο, πράγμα που ενθαρρύνει το site αφού στις φοιτήτριες παρέχουν δωρεάν κάρτα μέλους που μπορεί να πουληθεί για 1.200 δολάρια.

Η Amanda έχει συναντήσει μέσω του site πάνω από πάνω από 50 άνδρες. Όλοι τους μορφωμένοι και επαγγελματικά επιτυχημένοι.

Όταν έγινε μέλος του Seeking Arrangement, η Sarah, άλλο ένα sugar baby που αποφοίτησε πρόσφατα από το Κολλέγιο, ξαφνιάστηκε με το πόσοι άνδρες της έστελναν μηνύματα. Η Sarah είχε τα... παχάκια της και περίμενε πως οι άνδρες θα ήθελαν  αδύνατες και ξανθιές κοπέλες.

Η Sarah χρησιμοποιεί αρκετά το Seeking Arrangement, όπως και η 27χρονη Sophie, που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Αρκετοί άνδρες χρησιμοποιούν το site μόνο για το σεξ, ενώ οι περισσότεροι ναι μεν επιθυμούν να κάνουν σεξ, αλλά ζητούν και κάτι άλλο, όπως παρέα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να έχουν παρέα σε κάποια επαγγελματικά ραντεβού.

Περισσότερο θέλουν κάποια που να προσποιείται ότι είναι σε σχέση μαζί τους.

Κορίτσια όπως η Rebecca ή η Amanda, ποτέ δεν ζητούν λεφτά από τους sugar daddies αλλά περιμένουν πότε αυτοί θα νιώσουν καλά μαζί τους για να τους προσφέρουν μία πιστωτική κάρτα με το όνομά τους.

Χιλιάδες κορίτσια που φοιτούν στο Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης έχουν φτιάξει profile και περιμένουν κάποιον να πληρώσει τις σπουδές τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !