8 Σεπτεμβρίου 2014

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Ένα δυνατό τεστ έδωσε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Αιγινιακού, που ήταν μια ευκαιρία να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της διακοπής του Πρωταθλήματος και αφετέρου να δοκιμαστούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές της Κ20. Το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1, διαμορφώθηκε μετά από... ένα όμορφο ματς, με ρυθμό και φάσεις, με έναν αξιόμαχο και ποιοτικό αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από αποτελεσματικό πρέσινγκ από τον Μάρτενς, ασίστ στον Φακούντο Περέιρα και δυνατό διαγώνιο σουτ του τελευταίου. Ο Αιγινιακός πίεσε περισσότερο στη συνέχεια και ήταν επικίνδυνος στις στημένες φάσεις, με τον Κουτσοσπύρο να έχει δοκάρι μετά από κόρνερ. Δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρτενς.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τους δυο προπονητές, το ματς κράτησε το ρυθμό του και υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το γκολ όμως πέτυχε ο Αιγινιακός μετά από όμορφη προσπάθεια, σέντρα από αριστερά και προβολή του Ναουμτσέφσκι. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στην εκπνοή ο Κάκκος που με προβολή σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα, ενώ και ο Εγιάλ Γκολάσα επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Αμφότεροι έδειξαν σε καλή κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε ως αντίπαλους τον Στέφανο Πολύζο -εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων, τον δραστήριο Πόποβιτς και προπονητή τον Αλέκο Θεοδωρίδη, η ομάδα του οποίου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις:

Ιτάνζ (55′ Γιακουμής), Σκόνδρας (46′ Τζιόλης), Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Ποζατζίδης (65′ Πατράλης), Τζανδάρης (65′ Τουμανίδης), Σαββίδης (65′ Πούγγουρας), Γκολάσα (46′ Βίτορ), Περέιρα (75′ Κάκκος), Παπαδόπουλος (65′ Κούστα)

Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιζόγλου, Μασάντο, Πολύζος, Ζούρκος, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος, Πόποβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !