2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΛ -Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Το γκολ του Αλέξανδρου Νικολιά στο 86ο λεπτό χάρισε στον Ολυμπιακό Βόλου τη νίκη επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-0 και, παράλληλα, τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πάθος και η ένταση συνέθεσαν το ντεκόρ αυτού του, κατά τ' άλλα, ανιαρού θεσσαλικού ντέρμπι. Δύο μακρινά σουτ του Δημήτρη Σουάνη ήταν οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο περιελάμβανε ουκ ολίγα σκληρά μαρκαρίσματα και πάρα πολλά νεύρα.
Τα πρώτα 25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν χειρότερα κι από τα 45 του πρώτου, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Στο 71ο λεπτό το σουτ του Κλάρενς Μπιτάνγκ κόντραρε στον Σαρακατσάνο και κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στο 75ο ο Μπρούνο Μέτσα δεν βρήκε στόχο σε σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Τελικά, η ομάδα του Νίκου Παντελή πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη μετά από τρομερή προσπάθεια του Μπιτάνγκ από αριστερά και δυνατό σουτ του Αλέξανδρου Νικολιά που είχε περάσει ως αλλαγή.
ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Περίκο, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (75' Πινδώνης), Σουάνης, Αναστασάκος (49' Στεφανίδης), Τσιλιγκίρης (67' Δεινόπαππας)
Ολυμπιακός Β. (Νίκος Παντελής): Κολίτσης, Μπάρμπας, Μπιτάνγκ, Μέτσα (91' Ζερής), Μαρτίνες (55' Νικολιάς), Πινάρες, Κούτσι (80' Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !