31 Αυγούστου 2014

Σαρώνει η Μαρία Σαράφογλου στο MEGA

Σαρώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Μαρία Σαράφογλου Αυγουστιάτικα, έχοντας φυσικά τη σημαντική βοήθεια που της προσφέρει το lead in «Όνειρο ήταν» με τα 36άρια που σημειώνει κάθε απόγευμα. Σχεδόν καθημερινά το δελτίο του μεγάλου καναλιού κινείται πέριξ των 25 μονάδων.
Είναι προφανές ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την έναρξη της νέας σεζόν και με ένα καλό lead in θα καταφέρει να διεκδικήσει ξανά την πρωτιά, αν δεν επιστρέψει σύντομα στην κορυφή της τηλεθέασης.

«Απέναντι» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τερματίζει δεύτερο και κινείται πολύ πιο χαμηλά σε μονάδες τηλεθέασης, αφού το lead in του – πρόκειται για την επανάληψη της γνωστής σειράς «Τα εγκλήματα», δεν βοηθάει με τα μονοψήφια που του δίνει.
Φυσικά η εικόνα αυτή των δελτίων θα αλλάξει όταν ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» που έχει το κοινό του, αλλά και στο STAR η «Προδοσία» που επίσης έχει ένα σημαντικό, αλλά μικρότερο μερίδιο τηλεθέασης.
Ως εκ τούτου με ενδιαφέρον αναμένεται η έναρξη των δελτίων, αφού οι φετινές αλλαγές τόσο στο δελτίο ειδήσεων του MEGA όσο και του lead in του, θα διαμορφώσει διαφορετικά το τοπίο σε σχέση με πέρυσι και φυσικά η πίτα της τηλεθέασης θα μοιραστεί με άλλον τρόπο.
Πηγή:enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !