27 Αυγούστου 2014

Ζ. Σατραζέμης: "Η Κατερίνη και η Πιερία θα είναι πάντα κίνητρό μου"

Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν και το τελευταίο της παρελθούσης δημοτικής περιόδου, απευθύνθηκα στους συναδέλφους μου αποχαιρετώντας τους μια και δεν επανεκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος και ανέφερα τα παρακάτω:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους τους συμπολίτες μου, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, που με στήριξαν από το 1986 μέχρι σήμερα στο δύσκολο, αλλά και τόσο όμορφο αγώνα της πολιτικής μου ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση . Ήταν μιαμοναδική εμπειρία ζωής για μένα, 28 ολόκληρα χρόνια πρόσφερα από καρδιάς τις μικρές μου δυνάμεις για να γίνει η πόλη μας μια πόλη να ζεις με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Η επαφή μου με τους συνανθρώπους μου και τα προβλήματά τους με έκανε καλλίτερο σαν άνθρωπο, έγινα ποιο πλούσιος σε συναισθήματα και ποιο ευαίσθητος στην ανθρώπινη αδυναμία. Γέμισε η ζωή μου από εικόνες και ανθρώπους.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όσους συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τώρα, για μια τελευταία φορά. Κλείνω την πορεία μου στην πολιτική ζωή, κρατώντας με συγκίνηση στη σκέψη μου όλα όσα περάσαμε και τις καλές και τις δύσκολες στιγμές αγωνιζόμενοι για την Κατερίνη μας. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν σταμάτησα λεπτό να δουλεύω για το κοινό καλό της Κατερίνης, αλλά και της Πιερίας συνολικά. Η Κατερίνη και η Πιερία θα είναι πάντα κίνητρό μου, ακόμα κι αν δεν είναι η άμεση πολιτική μου ενασχόληση. Αυτό το πιστεύω και το οφείλω σε αυτούς με τους οποίους συμπορευθήκαμε για ένα καλύτερο σκοπό και αύριο.
Συγχαίρω θερμά τη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας, αλλά και των άλλων δυο Δήμων του Νομού μας καθώς και τη νέα περιφερειακή αρχή για την εκλογή τους. Εύχομαι και πιστεύω πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον Δήμαρχό μας Σάββα Χιονίδη, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τη δημοτική μας παράταξή, προς μια σύγχρονη νέα πορεία για το Δήμο και την προσπάθεια για ανάπτυξη και προκοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !