31 Αυγούστου 2014

Αγριος ξυλοδαρμός στο Λουτράκι Πέλλας

Λίγο έλειψε να αφήσουν στον τόπο νεαροί από την Αριδαία ,κάτοικο του Λουτρακίου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Έδεσσας ,

τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Οι νεαροί μεταξύ των οποίων  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και ο Αντιπρόεδρος, γύρω στις 5 το πρωί μετέβησαν από τον χώρο των εκδηλώσεων των Ποζαρίτικων , πήγαν σε ξενοδοχείο του χωριού , όπου έμενε το συγκρότημα από τον Κίσσαμο Χανίων . Άρχισαν να φωνάζουν και να κορνάρουν . Αρχικά η γυναίκα του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου , βγήκε και τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να μην ενοχλούν τον κόσμο που κοιμότανε στο ξενοδοχείο. Τότε αυτοί , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , την έβρισαν χυδαία και συνέχισαν  στο ίδιο μοτίβο. Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου , πήγε κοντά τους και τους παρακάλεσε να σεβαστούν τον κόσμο και να σταματήσουν .
Τότε αυτοί του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μανία με κλωτσιές και μπουνιές. Ευτυχώς τελείως συμπτωματικά , ο πατέρας του παιδιού , αντιλήφθηκε τι έγινε  και στην συνέχεια παρενέβησαν και άλλοι που βρίσκονταν ακόμα στον χώρο των εκδηλώσεων . Ακλούθησε γενική σύρραξη και άγριο ξύλο. Η Αστυνομία που έφτασε χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει η κατάσταση.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ανακοίνωση  της Ευξείνου Λέσχης  Αλμωπίας

Με μία περίεργη ανακοίνωση  , που δόθηκε επιλεκτικά στον τύπο , η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας, συσκότισε ακόμα περισσότερο την κατάσταση ,καθώς δεν έκανε καμία  αναφορά στο συμβάν , αλλά απλά το καταδίκαζε. Έδωσε την εντύπωση ότι επρόκειτο περί διένεξης  μεταξύ των συλλόγων
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για  ιδιωτικής φύσης διαφορά .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή το θλιβερό και απαράδεκτο περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Λουτράκι, με πρωταγωνιστές νεολαίους του Συλλόγου μας, η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας δηλώνει τα εξής:

Σύσσωμη η ποντιακή κοινότητα της Αλμωπίας καταδικάζει τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία μας προσβάλουν όλους.

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας και το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη και αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για όσα συνέβησαν.

Επιπλέον, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το άθλιο επεισόδιο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα διαγραφούν άμεσα από τον ιστορικό μας Σύλλογο, ο οποίος δεν ανέχτηκε και δεν πρόκειται ποτέ να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !