31 Αυγούστου 2014

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Διγενής Αλωνίων 5 - 0

Γκολ και θέαμα χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ν. Ζωής από την ομάδα μας για τον αγώνα που έδωσε για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας με αντίπαλο την
ομάδα του Διγενή Αλωνίων . Οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα με πολλά γκολ ,δοκάρια ,πέναλτι  και πολλές χαμένες ευκαιρίες ένα πραγματικά χορταστικό απόγευμα . Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 13' απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Γ. Μπεκιάρη 1-0 στο 25' μετά απο ωραίο συνδυασμό Λυκούργου ,Κυπαρίσση ,Μπεκιάρη ο τελευταίος έκανε το2-0 στο 37' ο Π .Κυπαρίσσης έκανε το 3·0 Σκορ που τελείωσε το ημίχρονο .
Στο Β' ημίχρονο και στο 54' το 4-0 από το Π .Κυπαρίσση, στο  60'σουτ στο δοκάρι από το Γ . Τάσσο , στο 68'σουτ στο δοκάρι από τον Δ. Ζούρκο, στο  74' σουτ στο δοκάρι από τον Λιπιρίδη, στο  82' πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής από τον Αγγέλου Η. η μπάλα για ακόμη μια φορά στο δοκάρι . Στο 85' έγινε το 5-0 από τον Αγγέλου Η. μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του .

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Στ. Ταβουκτσής)  : Κούζας, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (55'Ανδρικοπουλος), Στούμπος, Τσιγκαρόπουλος, Τάσος (70'Λαδενης ), Ζούρκος, Λυκούργος, Κυπαρίσσης, Μπεκιάρης (60'Λιπιριδης), Αγγέλου Η.

Ρεπορτάζ :Αγγέλου Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !