31 Αυγούστου 2014

Κολινδρός: 1o Διεθνές Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης Ανδρών

Το πρώτο Διεθνές Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, κάτω των 15, Κολινδρού, είναι η συνέχεια του διεθνούς προπονητικού camp και πλέον αποτελεί μια πραγματικότητα για το   Ελληνικό αλλά και το Ευρωπαϊκό  Μπάσκετ και φυσικά  θα αποτελέσει θεσμό για τα δεδομένα του αθλήματος.


Αποχαιρετώντας τους νεαρούς αθλητές, νιώθουμε την ανάγκη για άλλη μια φορά να τονίσουμε ότι, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος, ειδικά δε στην Χώρα μας που το μπάσκετ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και καθρεπτίζει την παραγωγική διαδικασία, στην πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού Μπάσκετ.

Σε μια εποχή που το Ελληνικό  Μπάσκετ, έχει κερδίσει την διεθνή καταξίωση και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του Αθλήματος, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ο Κολινδρός, η Πιερία αποτελεί πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για την παραγωγική διαδικασία τόσο της Ελληνικής, όσο και της Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Είναι χαρά αλλά και υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κολινδρού κ. Βαγγέλη Πολύζο, τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, αλλά και τους απλούς πολίτες και φυσικά τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, που μας έχουν αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και που βοήθησαν καθοριστικά για την φετινή διεξαγωγή του πρώτου Διεθνούς Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης  Ανδρών U15 της Ιστορικής πόλης του Κολινδρού».

Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντώνης Παπαγιαννούλης, (Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.), ο Γιώργος Καλύβας (Πρόεδρος της ΔΗ.ΦΟ.ΠΑ.ΠΟΥ.) και ο Κώστας Πολίτης (Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ.).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !