31 Αυγούστου 2014

Πιερικός -Τύρναβος 0-1

Συνεχίσθηκε και το Σάββατο 30/8 η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την διεξαγωγή πέντε αγώνων σε έναν εκ των οποίων στο Λιτόχωρο, ο Τίρναβος παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο κέρδισε τον Πιερικό 1-0 βάζοντας τις
βάσεις στον επαναληπτικό στον Τίρναβο για μια μεγαλειώδη πρόκριση!
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, στον επαναληπτικό, «βλέπει» πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, μάλιστα με την επιθετική παρουσία του τιρναβίτικου συγκροτήματος στο τελευταίο 20λεπτο και τις τέσσερις -τουλάχιστον- χαμένες ευκαιρίες με Σκανθαρούδη (2), Μιλουτίνοβιτς και  Όττα μπορούσε να είχε σημειώσει μεγαλύτερη νίκη!
Ο Τίρναβος μπήκε δυνατά και με τακτική στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας χώρο στους γηπεδούχους, αλλά που στις ξαφνικές αντεπιθέσεις ήταν φαρμάκι! Σε μία από αυτές η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ευτύχησε να προηγηθεί  με τον Τσούκαλο στο 18', όταν σε μπροστινή μπαλιά του Χαλούλου, εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση του τερματοφύλακα  Παπατολίκα και των αμυντικών και σκόραρε σε κενή εστία!
Εν συνεχεία, οι γηπεδούχοι πήραν μια ακίνδυνη πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, για να πιέσουν στο πρώτο 15λεπτο του β μέρους με καλύτερες στιγμές τους δυο χαμένες πολύ καλές ευκαιρίες στο 51΄με τον Μυστακίδη και στο 55΄με τον Ντότση κατά τις οποίες ο τερματοφύλακας Πρίφτης,  όποτε χρειάστηκε  δήλωσε «παρών» .
Ότι απείλησε ο Πιερικός ήταν μέχρι το 60, από εκεί και μετά, ο Τίρναβος ισορρόπησε το ματς και από το 70΄και μέχρι τη λήξη κυνήγησε με πολλές καλές φάσεις το δεύτερο γκολ, όπως στο 71΄με τον Σκαθαρούδη, 78΄με τον Μιλουτίνοβιτς, 81΄ με τον Σκαθαρούδη και 85΄ με τον ’Οττα.
Το τελικό 0-1 που ήταν δίκαιο και πανηγυρίστηκε έξαλλα από 200 περίπου Τιρναβίτες φίλους της ομάδας, που ταξίδεψαν στο Λιτόχωρο, σε ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν συνολικά  περίπου 800 φίλαθλοι.
Οι ποδοσφαιριστές
Από τους παίχτες του τιρναβίτικου συγκροτήματος δεν υστέρησε κανείς, όμως αν πρέπει να αναφερθούμε σε κάποιους περισσότερο διακριθέντες, αυτοί είναι ο Μιλουτίνοβιτς που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και οι Ποκόνγκ, Πρίφτης, Κισκαμπάνη και Σκανθαρούδης.
Άριστος ήταν ο διαιτητής του αγώνα  Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Νατσιόπουλο Μακεδονίας και τον Γούτα Χαλκιδικής.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Μπουζούκης (70' Παλιάτσος), Ελιομάρ, Κατσιαμήτας (50' Γιαννούλης), Μανίκας, Μυστακίδης (77' Μουζακίτης).
ΤΙΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Ποκόνγκ (65' Σαμαράς), Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Νταντίδης, Τσούκαλος (58' Σκαθαρούδης), Γεωργίου, Σολφερίνο (80' Όττα).

betshow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !