4 Ιουνίου 2014

Δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος στον Κάτω Αγιάννη


Με δενδροφυτεύσεις, καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων,  των αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου η δημιουργική συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη, με το δημοτικό σχολείο του οικισμού και την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.


Αυτή τη φορά και στο πλαίσιο των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιούνται στη σχολική μονάδα, οι μαθητές με μεγάλο κέφι, ενδιαφέρον, ενθουσιασμό συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους και από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη Ελένη Γεωργίου κατασκεύασαν  και τοποθέτησαν  σε κομβικά σημεία του οικισμού ενημερωτικές πινακίδες με συνθήματα όπως: «ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ» ή  «ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ» κ.ο.κ. Η κατασκευή και τοποθέτηση έγινε με την συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου Κατερίνης .

«Στόχος μας στον Κάτω Άγιο Ιωάννη είναι κάθε μέρα να αποτελεί για μας και για τους μαθητές ημέρα προστασίας, σεβασμού και αγάπης προς τη φύση. Τα παιδιά εκπέμπουν θετική ενέργεια,  γίνονται πρεσβευτές της προστασίας του περιβάλλοντος και πετυχαίνουν να μεταδώσουν αυτό το μήνυμα στα άτομα όλων των ηλικιών» δήλωσε η πρόεδρος της Τ.Κ. Ελένη Γεωργίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !