14 Ιουνίου 2014

Γιορτή Λήξης 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού


Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2013-2014   πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014  στο ανοικτό αμφιθέατρο  του 2ου Δημοτικού Σχολείου η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή.  Η γιορτή
περιλάμβανε  μουσικοκινητικές δραστηριότητες, χαρούμενα θεατρικά σκετς, τραγούδια και χορό. Οι μαθητές όλων των τάξεων χάρισαν όμορφες εικόνες στους παρευρισκόμενους γονείς και κηδεμόνες που γέμισαν τις κερκίδες του αμφιθεάτρου. Ιδιαίτερη συγκίνηση δημιούργησε η απόδοση στην νοηματική γλώσσα του τραγουδιού «Όπου υπάρχει αγάπη»  από μαθητές και μαθήτριες καθώς και ο αποχαιρετισμός των αποφοίτων του σχολικού έτους 2013-2014.

 
  Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση θεατρικού από τα νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Κολινδρού ενώ ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτριος Χλεμές στο χαιρετισμό του  ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, βοηθητικό προσωπικό και έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. «Το σχολείο μας, ανέφερε, μεταξύ άλλων έχει καταστεί μια δυναμική σχολική μονάδα, όπου πρωταρχικός στόχος είναι η πολύπλευρη αγωγή των μαθητών και η παροχή κάθε φροντίδας που συντελεί στη διαμόρφωση υγιών στάσεων και συμπεριφορών όλων των παιδιών. Είναι ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία και  θέλουμε  όλους  συμπαραστάτες στο πολύπλευρο έργο της αγωγής των παιδιών μας. 
 Παρ’ όλες  τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν βασική επιδίωξη ήταν,  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η απρόσκοπτη λειτουργία και η άμεση αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που ανέκυπταν».


  Μετά το πέρας της γιορτής στο προαύλιο του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων διοργάνωσε την ετήσια λαϊκή βραδιά, με τετραμελή ορχήστρα και με πλούσια εδέσματα αλλά και κληρώσεις δώρων, θέλοντας να ενισχύσει με τον τρόπο αυτόν τα οικονομικά του αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και  άλλους συνδημότες να συνδιασκεδάσουν, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη σχολική χρονιά.           
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !