26 Μαΐου 2014

Νέος δήμαρχος Ελασσόνας ο Νίκος Ευαγγέλου!

Του Γιάννη Μουκίδη
Αλλάζει σελίδα ο Δήμος Ελασσόνας, αφού ο κ. Νίκος Ευαγγέλου, με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε» επικράτησε, μετά από «μάχη» - θρίλερ, του σημερινού δημάρχου κ. Γιώργου Πασχόπουλου και είναι πια από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και για την ερχόμενη πενταετία ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας.

Η όλη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων κράτησε αρκετές ώρες, αφού οι δυο «μονομάχοι» για το Δήμο Ελασσόνας πήγαιναν «σώμα – σώμα». Κάπου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το «τοπίο» ξεκαθάρισε με την εμφανή υπεροχή του κ. Ν. Ευαγγέλου, και ενώ απέμεναν μόλις 5 εκλογικά τμήματα. Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γ. Πασχόπουλος τηλεφώνησε στο νέο δήμαρχο για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο «τιμόνι» του Δήμου, και ενώ η διαφορά των ψήφων είχε φθάσει στα 230 ψηφοδέλτια.
Αμέσως μετά άρχισαν οι πανηγυρισμοί έξω από το εκλογικό κέντρο του κ. Ευαγγέλου, όπου είχε συγκεντρωθεί από ενωρίς πολύς κόσμος, που παρακολουθούσε από γιγαντοοθόνη τα αποτελέσματα, «βήμα βήμα».
Δεκάδες πυροτεχνήματα, ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες φίλους του συνδυασμού και Ελληνικές σημαίες που απλώθηκαν, έκαναν πανηγυρική την ατμόσφαιρα.
 Ο νέος δήμαρχος, περιστοιχιζόμενος από την οικογένεια του και τους συνεργάτες του, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την στήριξη, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήταν η μέρα της Ελασσόνας. Ο πολίτης σήμερα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής. Έδωσε εντολή να αλλάξουμε τον τόπο μας, να τον πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, τους χιλιάδες Ελασσονίτες και Ελασσονίτισσες που σήμερα μας εμπιστεύτηκαν, που αγκάλιασαν το όραμα μας, που πίστεψαν στην πρόταση μας. Καλώ τον απερχόμενο δήμαρχο σε συνεργασία για το καλό του τόπου μας. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης άλλωστε δεν έχει μόνο χαρακτήρα αντίθεσης. Προτεραιότητα μου και πιστεύω μου είναι η σύνθεση και η ενότητα. Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου μας, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν σήμερα, να συνταχθούν στο πλευρό μας, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι την πρόκληση της εποχής. Να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την αδυσώπητη κρίση. Απευθύνω κάλεσμα ενότητας και αγώνα για να αλλάξουμε πραγματικά τη ζωή μας. Σας ευχαριστώ πολύ και να είστε σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !