31 Μαΐου 2014

Κάλεσμα για συγκέντρωση τροφής για τα αδέσποτα της Κατερίνης

Στην πόλη μας καθημερινά εθελοντές πολίτες από το φιλοζωικό σωματείο  «ο Άργος», την ομάδα Συμμετέχω Αδέσποτα, την Φιλοζωική Εθελοντική Δράση Κατερίνης, και άλλες ομάδες ενεργών πολιτών προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους και με δικά τους έξοδα, πραγματικά αγκαλιάζουν και περιθάλπουν πολλά ζώα καθημερινά, φιλοξενώντας τα πολλές φορές στα σπίτια τους. 
Ενσωματωμένη εικόνα 1


Στην 2η Οικογιορτή που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην  Νέα Αγαθούπολη θα συμμετέχουν το φιλοζωικό σωματείο «ο Άργος», η ομάδα Συμμετέχω Αδέσποτα - Κατερίνης, η Φιλοζωική Εθελοντική Δράση Κατερίνης  και πολλοί άλλοι φιλόζωοι εθελοντές πολίτες, τα μέλη της Εφορίας  Φωτογραφίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Την οικογιορτή διοργανώνουν ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα - Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα και η οικολογική ομάδα, Μητέρα Γη.



Ενσωματωμένη εικόνα 2




Την Κυριακή 1 Ιουνίου στην Οικογιορτή που θα γίνει από τις 10π.μ. - 2μ.μ. το μεσημέρι  στο Παρατηρητήριο  Νέας Αγαθούπολης Θα συγκεντρώσουμε τροφή για αδέσποτα ζώα. Σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την κίνηση ο καθένας με την δική του δυνατότητα.
 Λόγω του ότι έχουν αφήσει πολλά κατοικίδιο ζώα στον δρόμο οι ιδιοκτήτες τους, οι ανάγκες για την φροντίδα όλων αυτών των ζώων είναι μεγάλη. Τις τροφές αυτές θα τις διαθέσουμε στις φιλοζωικές ομάδες.


Ενσωματωμένη εικόνα 3


Φιλοζωικό σωματείο  Κατερίνης «ο Άργος»

Το φιλοζωικό σωματείο  Κατερίνης «ο Άργος», ιδρύθηκε το 1999. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο, χωρίς καμιά επιδότηση από το ελληνικό κράτος. Στηρίζεται στην εθελοντική βοήθεια και την οικονομική ενίσχυση των μελών και φίλων του.Ο βασικότερος σκοπός μας είναι να βοηθάμε όσα περισσότερα ζώα το χρειάζονται και, αν είναι δυνατόν, να βρίσκουν όλα ένα σπίτι και μια οικογένεια που τους αξίζει.
Επίσης, μέσω συνεργασίας με τις τοπικές αρχές, θέλουμε ένα σύγχρονο, οργανωμένο  καταφύγιο ζώων με όλες τις προδιαγραφές και το  προσωπικό που απαιτείται, για να φιλοξενούνται με άνεση τα ζώα μέχρι να υιοθετηθούν.
Τέλος, ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, όχι μόνον όσον αφορά την υιοθεσία ενός ζώου, αλλά και για την αρμονική συμβίωση με αυτά, μέσα και έξω απ’ τα σπίτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !