3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : «Let's do it Greece 2014»


6η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
 Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με την  μεγαλύτερη διαδικτυακή ποδηλατοπαρέα της
Πιερίας    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ( https://www.facebook.com/eleutheroi.pierias ) τους Ελεύθερους Ποδηλάτες Παλαιού Κεραμιδιού ,τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Εξοχής  και άλλες ομάδες   και καθαρίζει    το  «Άλσος των Μουσών» στο πλατανόδασος Παλαιού Κεραμιδιού στα πλαίσια του «Let's do it Greece 2014»!



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Lets do it” ;
«Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
  Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας!»
Το «Άλσος των Μουσών»  Παλαιού Κεραμιδιού βρίσκεται στους πρόποδες των Πιερίων  και  απέχει μόλις 8χλμ από το κέντρο της Κατερίνης .Ιδανικό μέρος για  ποδηλατοπαιχνίδι  για μικρούς και μεγάλους. Σε αυτό το μέρος ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος διοργανώνει τις  καλοκαιρινές του εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία! Ο χώρος είναι απόλυτα ασφαλής από τροχοφόρα. Είναι ακριβώς δίπλα σε ποτάμι μέσα σε ένα πυκνό δάσος από πλατάνια ! Υπάρχει πόσιμο νερό και ατελείωτος χώρος για κάθε είδους εκδήλωση και παιχνίδι!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
6η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
1)Εκκίνηση από το  7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 72 . Ώρα : 10,00.                  2)Η εκδήλωση είναι εθελοντική και ανοιχτή για  ΟΛΟΥΣ τους φίλους με : ποδήλατα, μοτοσυκλέτες ,αυτοκίνητα, φορτηγά…                                  3)Καθαρισμός πλατανόδασους από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.                3)Δεξιοτεχνίες ποδηλατοπαιχνίδια ΟΛΗ μέρα για μικρούς και μεγάλους! (Προσοχή όποιος θέλει να συμμετέχει πρέπει υποχρεωτικά  να φοράει κράνος!)                                                                   
4)Ελεύθερος χώρος για πάρκινγκ  και για ψήσιμο (όποιος θέλει).Υπάρχει πόσιμο νερό και πολύ ελεύθερος χώρος,  εκτός από ποδηλασία  για κάθε είδους χόμπι όπως : μοντελισμός   κλπ.Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ /Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής:   :  Μηλιώρης Δημήτρης  ,έφορος ποδηλασίας   Σ.Ε.Ο. Κατερίνης    Τηλ: 23510 73977 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !