16 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ



Σε μια λαμπρή τελετή στην έδρα της στον Πειραιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2013, τους συντελεστές των τελετών αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς και πρόσωπα και φορείς που βοήθησαν τους σκοπούς της Ε.Ο.Ε. μέσα στην προηγούμενη χρονιά και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Από τους κορυφαίους αθλητές του 2013, που βραβεύτηκαν δεν θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που δέχτηκε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κου Σπύρου Καπράλου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού και βουλευτής της Ν. Δ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Γιώργος Πάντζας, η πρώην Υπουργός Αθλητισμού Φάνη Πετραλιά, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, ο Πρόεδρος της Φιλίππου Ενωσης Γιώργος Βαρδινογιάννης, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, αθλητές, προπονητές, παράγοντες και μέλη αθλητικών ομοσπονδιών.



Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κ. Νικολαΐδου που το 2013 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών, είχε μόλις πριν μερικές εβδομάδες ανακηρυχτεί «Κορυφαία Αθλήτρια της Χρονιάς» στην ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Ελλάδας (Π.Σ.Α.Τ.) γεγονός που προβλήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (FISA).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !