2 Ιανουαρίου 2014

Νουλέζας: "Μην Πυροβολείτε την Σοφία Μαυρίδου"

Νομίζω υπερβολικά και άδικα δέχεται προσωπικές επιθέσεις φθόνου και μικρότητας για οποιαδήποτε επιλογή η αδολη πρωτοβουλία της η κ .Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου από τα Μ.Μ.Ε η κοινωνικής δικτύωσης και επίδοξους ομόσταυλους της πολιτευόμενους γιά δημόσια αξιώματα, που τήν πυροβολούν συχνά,γιά την οποίαν εχω προσωπική αντίληψη ως συνάδελφος της,χωρίς να επιδιώκω να παριστάνω τόν αυτόκλητο συνήγορο της..Δέν εχω καταρθώσει να κατανοήσω σε ποιές αποφάσεις της αντιτίθεσθε και γιατί δέν αιτιολογείτε τήν διάφορη άποψη σας με επιχειρήματα.
Αν κάποιος δέν αποδέχεται μία τιμητική διάκριση εμφανίζεται και δικαιολογεί δημόσια,ευγενικά τήν απόφαση και άρνηση του του ακόμη και άν πρόκειται για τόν χρυσό φοίνικα η το βραβείο Νόμπελ.ΓΙΑΤΙ όλη αυτή η φιλολογία,ο ιδιότυπος ρατσισμός και η επαρχιώτικη αμιγώς προκατάληψη και η μεμψιμοιρία στήν Πιερία,οταν ο θεσμός της δευτεροβάθμιας Τ.Α. εχει από την κεντρική Διοίκηση υποβαθμισθεί,απαξιωθεί και υποχρηματοδοτείται,αυτο θα έπρεπε να σας απασχολεί κ.κ.Πολιτευτάδες και επίδοξοι διάδοχοι της κ Μαυρίδου,αντί να προσπαθείτε νά τήν πλήξετε προσωπικά,αλλωστε η κοινή γνώμη εχει αλάνθαστο κριτήριο νομίζω ,για τα οπιαδήποτε σφάλματα της θα κριθεί.Τουλάχιστον είχε τό σθένος,τό θάρρος να διατυπώσει ενώπιον του κ Περιφερειάρχη Απόστ.Τζιτζικώστα τήν αποψη της για την ελλιπή τουριστική προβολή της Πιερίας στο φυλλάδιο που εκδόθηκε και οπου αισθητά,προκλητικά παραγκωνίζεται η Πιερία για ακόμη μία φορά και να διαφωνήσει ενώπιον τών Μ.Μ.Ε.ανοιχτά,αντρίκια η σφάλλω?Δέν φερόμαστε δίχως γαλαντομία σε μία γυναίκα ετσι υπαγορεύεται απο το sauvoir vivre.
Πιστεύω οτι πρέπει να αποφύγει να εκτίθεται συνεχώς ,δημοσιοσχετίστικα επιδιώκοντας τήν πρόσκαιρη προβολή στα ΜΜΕ και αντιθέτως να εργασθεί σκληρά για τήν απορρόφηση μεγαλύτερων κονδυλίων, την αποπεράτωση δημόσιων εργων ,τήν βελτίωση του οδικού δικτύου ιδιαίτερα εκείνου που οδηγεί στούς τουριστικούς προορισμούς,να αντιδράσει σθεναρότερα για την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον Α.Ε και την κατάργηση του Σταθμού των διοδίων Αιγινίου που εχει πολεοδομικές παραβάσεις.,και να συμβάλλει ενεργά με τήν προσέλκυση επενδύσεων στην αντιμετώπιση της φτώχειας και της κλιμακούμενης ανεργίας,ελπίζω εχει αρετές ,δυνατότητες και αγαθά κίνητρα για το καλό τού τόπου μας,χωρίς να θέλω να την κολακεύσω δημόσια,άλλωστε τής εχω ασκήσει στό παρελθόν δριμεία κριτική.


βασίλης δ.ΝΟΥΛΕΖΑΣ δικηγόρος.



Katerinipress: Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στην κα Μαυρίδου, ιδιαίτερα μετά την ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ της περσινή απόφαση να μας ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από τους Αποδέκτες των Δελτίων Τύπου της Αντιπεριφέρειας......Η Επιλεκτική Ενημέρωση των ΜΜΕ κ. Νουλέζα, Δεν Αποτελεί Δημοκρατικό Διακαίωμα της κας Μαυρίδου......

2 σχόλια:

  1. Αν αυτη η εκλεγμενη δημοκρατικα; κυρια ενδιαφεροτανε για αυτο που εκλεχθηκε θα ειχε σιγουρα παραιτηθει και δεν θα εκανε ...........κατα τα λοιπα ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η κ.Μαυρίδου προέβη σε αυτήν τήν ενέργεια ,εχετε απόλυτο δίκαιο να διαμαρτύρεσθε και φρονώ οφείλει να επανορθώσει άμεσα ,δέν συμφωνώ με την προνομιακή μεταχείριση τών ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !