9 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιώργος Γκαϊντατζής υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γκαϊντατζή για μια ελπιδοφόρα προοπτική στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού

Η  συνέλευσή μας το βράδυ της 8-1-14 ήταν μαζική και πλούσια σε απόψεις και προτάσεις.  Μετά από μια πολύ παραγωγική διαδικασία διαλόγου αποφασίσαμε:

Ø      Να συμμετάσχουμε στην συγκρότηση ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 με βασικές αρχές την δημοκρατία, την σύγχρονη οργάνωση, το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Ø      Να εκφράσουμε πολιτικά τη διαφωνία μας με τις εμφανιζόμενες αυτοπροτάσεις υποψηφίων Δημάρχων γιατί παραπέμπουν σε αποτυχημένα δημαρχοκεντρικά μοντέλα, χαρακτηρίζονται από προγραμματική ανεπάρκεια και αφορούν πρόσωπα με έντονη πολιτική συμμετοχή σε φορείς και πολιτικές που ζημίωσαν και ζημιώνουν τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ø      Να καλέσουμε τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτήν την πρωτοβουλία ελπίδας και προοπτικής για το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού.
Ø      Να προτείνουμε επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο τον καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης Γιώργο Γκαϊντατζή.
Στο επόμενο διάστημα θα δημοσιεύσουμε τη διακήρυξη αρχών ενώ παράλληλα ξεκινάει η εκπόνηση προγράμματος με ανοικτές διαδικασίες συζητήσεων και διαβούλευσης με το σύνολο των φορέων και των πολιτών του Δήμου, καθώς και η συγκρότηση ενός πλατιού – διευρυμένου συνδυασμού.
Η νέα Συντονιστική Επιτροπή που εκλέχθηκε είναι:
1.     Τάσος Βουλτσίδης
2.     Γιώργος Γκαϊντατζής
3.     Σταυρούλα Κουγιεμτζή
4.     Μίμης Κασαπίδης
5.     Χρήστος Μπίτσης
6.     Αντώνης Νταγλιούδης

7.     Γιώργος Τσαραμπουλίδης 

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !