19 Ιανουαρίου 2014

Διέλυσε τον Πιερικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ με 6-0


Σε μια εξαιρετική πρόβα τζενεράλε πριν από τη ρεβάνς του κυπέλλου στην Τούμπα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ "γάζωσε" τον Πιερικό με 6-0 στο Καυτανζόγλειο, διεύρυνε το σερί των επιτυχιών του και ταυτόχρονα πλησίασε βαθμολογικά τους διώκτες του στη "μάχη" που δίνει για την άνοδο.

Η εικόνα του αγώνα βέβαια, δεν αντέχει σε κριτική, καθώς το σκορ τα λέει όλα. Οι "κυανόλευκοι" δυσκολεύτηκαν μόνο στην αρχή οπότε και οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τις επιθετικές προσπάθειες του Ηρακλή, όμως το αυτογκόλ  του Καραγκούνη στο 29' απλοποίησε τα πράγματα.
Από το σημείο εκείνο και έπειτα, οι παίκτες του Όγιος χάρισαν πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στους οπαδούς που προσήλθαν στο Καυτανζόγλειο, πέτυχαν γκολ σπάνιας ομορφιάς και εν' τέλει πανυγήρισαν μια άνετη επικράτηση επί του Πιερικού. Ενδεικτικό δε, του πόσο έχει αλλάξει ο Ηρακλής αγωνιστικά, είναι το γεγονός ότι με εξαίρεση το αυτογκόλ στο 29', τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν πέντε διαφορετικοί παίκτες (Ζάχορα, Ονουάτσι, Τάι, Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης), ενώ το παιχνίδι έληξε με την στατιστική υπηρεσία να δίνει 80% κατοχή της μπάλας στους "κυανόλευκους"

http://www.bluearena.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥΛΑ & ΠΟΥΛΟ.

    Την Δευτέρα ΟΛΟΙ γήπεδο να διώξουμε τα λαμόγια και τους ανίκανους!

    Θ.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !