31 Ιανουαρίου 2014

Βράβευση του Παιδικού τμήματος της ΠΑΕ Ποντίων 2012-13



Σε μια όμορφη τελετή η ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ βράβευσε σωματεία και ανθρώπους του ποδοσφαίρου με προσφορά στο άθλημα. Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και μεταξύ των βραβευθέντων σωματείων ήταν και η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που το Παιδικό της τμήμα τερμάτισε 1ο στην κανονική περίοδο έχοντας το απόλυτο σε βαθμούς στον 10ο όμιλο.

Στις επόμενες φάσεις η ομάδα του Άγγελου Κούτου προχώρησε αποκλείοντας ομάδες όπως ο Πιερικός, ο Ελλήσποντος Μαδύτου, οι Μπέμπηδες Ιωνίας και ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Η ομάδα από την Κατερίνη σταμάτησε μόνο όταν συνάντησε την μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης σε διπλές αναμετρήσεις για τους 4 του θεσμού ενώ παίζοντας για την 5η και 6η θέση αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τελικά κατέκτησε την 6η θέση στο παιδικό πρωτάθλημα μεταξύ 120 ομάδων με τελικό απολογισμό 22 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Το επιθετικό ποδόσφαιρο, η αγωνιστικότητα και το ήθος των παιδιών της ομάδας έτυχαν θετικών σχολίων από τους παράγοντες της ΕΣΠ Μακεδονίας και τους αντιπάλους προπονητές.

Να σημειωθεί ότι και τη σεζόν 2011-12 πάλι το παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων με τον κ. Κούτο ως προπονητή είχε ανάλογη πορεία και βραβεύτηκε τερματίζοντας στην 3η θέση στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Φέτος τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ποντίων αγωνίζονται στον 3ο όμιλο το προπαιδικό, και τον όμιλο ειδικής βαθμολογίας (δυτικά) το Παιδικό στην ΕΠΣΜ και ευελπιστούν σε ανάλογες πορείες.

Καρακούσης Σάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !