5 Ιανουαρίου 2014

Έμεινε στο 1-1 ο Αιγινιακός με τον Εθνικό Γαζώρου

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Εθνικό Γαζώρου που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όπου σκόραραν και η ισοπαλία λογίζεται ως… φυσικό επακόλουθο. Οι Σερραίοι έχασαν… έδαφος στην διεκδίκηση της κορυφής, ενώ ο Αιγνιακός ανέβηκε στους 19 βαθμούς, δέκα μακριά από την παραμονή και δύο από τα play offs.
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 17’ ο Πέντα άνοιξε το σκορ, με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Μέλκα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 25’ η προσπάθεια του Σρντινς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τόλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το «συγκρότημα» του Μάκη Κατσαβάκη ανέβασε την πίεσή της για να φτάσει στην ισοφάριση, όταν στο 66’ ο Γαϊδαρτζής βγήκε απέναντι στον Τόλιο, αλλά ο τελευταίος τον σταμάτησε. Οι προσπάθειες των παικτών του Εθνικού έφεραν… καρπούς στο 74’ με το τέρμα του Γαϊδαρτζή.
Συγκεκριμένα, στο 73’ ο Κωνσταντινίδης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Σαμαρά, ο αμυντικός του Αιγινιακού αντέδρασε έντονα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Γαϊδαρτζής ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τόλιος απέκρουσε, αλλά ο Έλληνας άσος πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Πάντως, ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο μια και ο Καρακατσάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λαζαρίδης (77’ Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Πέντα (72’ Γεωργίου), Καρακατσάνης, Γκέσιος (57’ Κουτσοσπύρος).
Εθνικός Γαζώρου (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Τζούριτς, Μερεσιώτης, Νύρλος (62’ Παπαβασιλείου), Τσουβαλτσίδης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Σρντιτς (28’ Παπαδόπυολος), Κωνσταντινίδης (85’ Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής, Νατσέφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !