8 Ιανουαρίου 2014

"Τρέλανέ" μας κι άλλο ΑΙΓΙΝΙΑΚΕ !!!!!!!!! 1-0 τον Πανιώνιο

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αιγινιακός νίκησε εντός έδρας και τον Πανιώνιο και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιτζόγλου ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους τη νίκη απέναντι στον πολύ κακό Πανιώνιο.


Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συνολική εικόνα μεσοεπιθετικά, αφού ο Πανιώνιος δεν έκανε φάσεις ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία επί της ουσίας ήταν το χαμένο πέναλτι του Κολοβού.
Από εκεί και πέρα, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος συνολικά με τους παίκτες του να έχουν διάθεση και να είναι πιο δραστήριοι. Ευκαιρίες ούτε αυτός δημιούργησε, όμως, μέχρι το 70' ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχε και μία μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να κάνει το 2-0.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόβν (69' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος (84' Γεωργίου), Δεμηρτζόγλου (91' Δήμος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Ντούνης (63' Μπούζας), Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης.(75' Καμπάνταης)
Γκολ: 65' Γιαζιζόγλου
Κίτρινες κάρτες:  14' Χατζής, 62' Πέντα / 26' Κουλουχέρης, 38' Ντούνης, 67' Λάσνικ

http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !