27 Δεκεμβρίου 2013

Το Χριστουγεννιατικο ''δωρο'' της Δοξας Λιτοχωρου

Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε η Δόξα Λιτοχώρου στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη για το στολισμό ενος ιδιαίτερου δέντρου πρωτοβουλίας της ομάδας του Copa CaBALA.gr (https://www.facebook.com/CopaCaBALA.gr).

 Ενος  χριστουγεννιάτικου δέντρου στολισμένο με μπάλες διαφόρων τύπων όπως ποδοσφαίρου, μπάσκετ , βόλλευ οι οποίες θα φέρουν την υπογραφή των κατόχων τους και μετά τις γιορτές θα μοιραστούν μαζί με τρόφιμα σε σχολεία και ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που έχουν ανάγκη. Για κάθε μπάλα που θα συγκεντωθεί τόσες συσκευασίες ή κιλά προϊόντων  θα δοθούν απο συνεργαζόμενες εταιρίες σε ιδρύματα μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου "Δεσμός''(http://desmos.org/).
 Αξίζει να σημειωθεί οτι η ξεχωριστή αυτή συλλογή θα πραγματοποιηθεί έως τις 29 Δεκεμβρίου, ενώ το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου που υπολογίζεται να έχει ύψος 3 μέτρα θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή πολλών ομάδων της πόλης και θα κοσμεί τους χώρους του MediterraneanCosmos έως τις 5 Ιανουαρίου. (https://www.youtube.com/watch?v=sYKmJQd7r68&feature=youtu.be).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !