5 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ -ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ...ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ





Μια ξεχωριστή βραδιά υπόσχονται για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 7.30μμ ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας και καλλιτέχνες του νομού, με τη σειρά «Χρωμάτων Λέξεις», τις λογοτεχνικές δηλαδή αναγνώσεις που ξεκινούν για το φετινό χειμώνα, με παράλληλες εκθέσεις έργων ζωγραφικής, μελών του συλλόγου.


Συγκεκριμένα, στη στέγη του συλλόγου Εικαστικών καλλιτεχνών θα εκθέτουν έργα τους οι κυρίες Γιώτα Καζαντζανίδου-Βαρυτιμίδου(πρόεδρος του Συλλόγου) και Ε. Βούβαρη. Στον ίδιο χώρο ανάμεσα στα έργα ζωγραφικής των εν λόγω ζωγράφων, οι γνωστοί και καταξιωμένοι σπουδαίοι ηθοποιοί Γιώργος Χανδόλιας και Θανάσης Μαργαρίτης, θα απαγγείλουν ποιήματα και θα αποδώσουν θεατρικά αποσπάσματα από το σύνολο του λογοτεχνικού έργου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου.
Για πρώτη φορά ζωγράφοι, ηθοποιοί και ντόπιοι λογοτέχνες συναντιούνται κάτω από την ίδια στέγη, υποσχόμενοι μια διαφορετική βραδιά, γεμάτη «χρωμάτων λέξεις». Εικόνες της πένας και των πινέλων, θα δώσουν χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητα του σήμερα. Όσο για τους ηθοποιούς μας, Χανδόλια-Μαργαρίτη, βάζουν τη δική τους υπογραφή σε αυτή την ιδέα και είναι σίγουρο ότι οι δυο τους θα είναι μια… «παράσταση!».



Για όσους δε γνωρίζουν η αίθουσα του Συλλόγου Εικαστικών Λογοτεχνών Πιερίας, βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων , Παπαφλέσσα 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !