19 Δεκεμβρίου 2013

Οι 'Φτωχές' Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στην Κατερίνη



Με μελωδίες, ήχους, χορούς, με την συμμετοχή διασκεδαστών και Αη Βασίληδων, με χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια ζωγραφικής για τα παιδιά όλων των ηλικιών στον πεζόδρομο, στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Δημαρχείου δίνεται ο παλμός των γιορτών στην Κατερίνη, ενώ παράλληλα έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος», στην οποία θα παρουσιαστεί Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι και Παραδοσιακά Κάλαντα Δωδεκαημέρου.

Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης συνεργάζεται με τοπικούς φορείς και συλλόγους κινητοποιεί δημιουργικές και δραστήριες ομάδες της πόλης, προκειμένου να υλοποιήσει ένα λιτό και όμορφο εορταστικό πρόγραμμα όπου θα κυριαρχούν το χαμόγελο και τα αισιόδοξα μηνύματα.



Αναλυτικά το πρόγραμμα:



Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Μουσικό Σχολείο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 6.30 μ.μ., στον «ΑΓΙΟ ΦΩΤΙΟ». Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΒΕΒΗΚΕΝ» και περιλαμβάνει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.



- Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης και τα σχήματα του Αθλητικού, Πιερικού Συλλόγου «MAGIC», θα παρουσιαστούν χριστουγεννιάτικοι χοροί και τραγούδια, ενώ διασκεδαστές θα πρωταγωνιστήσουν σε face painting για τους μικρούς φίλους και Αη Βασίληδες θα διανείμουν δώρα στα παιδιά, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και από ώρα 12μ. έως 13:30, στην Κεντρική Πλατεία.

- Τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης (Πνευστών, Παραδοσιακής Μουσικής, Χορωδίες), την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 11:00 π.μ. έως 13:30, στην Κεντρική Πλατεία, στην Πλατεία Δημαρχείου, κατά μήκος του πεζόδρομου θα μας μεταφέρουν με τις μουσικές τους χρώμα και κλίμα Χριστουγέννων.

- Χριστουγεννιάτικοι ήχοι, μελωδίες και νότες της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης θα πλημμυρίσουν από νωρίς το πρωί τον πεζόδρομο, τις πλατείες και όλες τις γειτονιές της πόλης την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων).



- Παράλληλα, την ίδια μέρα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης τα σχήματα του Αθλητικού - Πιερικού Συλλόγου «MAGIC», θα μεταφέρουν το κέφι και την ανεβασμένη τους εορταστική διάθεση κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !