22 Νοεμβρίου 2013

Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 ο σύλλογος μας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην ετήσια αιμοδοσία. Στο κέντρο αιμοληψίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κυρίως πρωινές ώρες, θα συγκεντρωθούμε για να προσφέρουμε όλοι μας λιγάκι από το πολύτιμο αίμα μας.

Σήμερα, το απόθεμα της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας έχει μόνον 9 μονάδες (φιάλες) αίμα. Ο αριθμός των μελών που αιμοδοτούν για τον σύλλογο είναι μόλις 15. Ένας υπερβολικά μικρός αριθμός μελών για την δυναμικότητα του συλλόγου μας. Την φετινή χρονιά υπήρξε αυξημένη ζήτηση. Από τον Μάιο του 2012 έως τον Μάρτιο 2013 παραχωρήθηκαν 14 μονάδες σε συμπατριώτες μας, που το είχαν ανάγκη, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει η ανάλογη κίνηση στην αναπλήρωση τους.


Καλούνται, λοιπόν, όλοι εκείνοι, οι οποίοι στην δύσκολη στιγμή τους βοηθήθηκαν από την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας, να φροντίσουν να αναπληρώσουν τις μονάδες. Είτε με την δική τους παρουσία, είτε επιστρατεύοντας συγγενείς και φίλους.





Για να μπορέσει και την επόμενη χρονιά η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες μας, πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε.


Τράπεζα αίματος : Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσ/νικης ''Γεωργάκης Ολύμπιος''
στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !