29 Νοεμβρίου 2013

Νέος δήμαρχος Βόλβης ο Διαμαντής Λιάμας

Νέος δήμαρχος Βόλβης είναι ο κ. Διαμαντής Λιάμας, ο οποίος εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες που έγιναν χθες Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, ανάμεσα στα μέλη της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας «Νέα Αρχή. Μαζί για το αύριο».

Ειδικότερα, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γαλαμάτη από τη θέση του δημάρχου Βόλβης, συγκλήθηκε η δημοτική ομάδα που πλειοψηφεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλβης, για την ανάδειξη νέου δημάρχου, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, κατά την οποία ψήφισαν και οι 15 δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διαμαντής Λιάμας έλαβε 11 ψήφους, ο Βασίλης Ζωγράφος 2 ψήφους, η Μαρία Ζαφειρίου 1 ψήφο, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Μετά την εκλογή του ο νέος δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, για την τιμή που μου επιφύλαξαν και υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ στις ευθύνες που αναλαμβάνω. Μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δήμου μας, ελπίζω με τη συμπαράσταση και των υπολοίπων μελών του δημοτικού μας συμβουλίου, ανεξαρτήτως παρατάξεων. Δεσμεύομαι απέναντι στους συνδημότες μας, ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ολοκληρώσω το έργο που επιτελείται στο δήμο Βόλβης και να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, κάνοντας μια νέα αρχή».

Ο Διαμαντής Λιάμας ήταν αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του δήμου Βόλβης και αρμόδιος για τη δημοτική ενότητα Ρεντίνας (2011-12) και Αρέθουσας (2013). Διετέλεσε στο παρελθόν δήμαρχος Ρεντίνας (2007-8), ενώ από το 1998 εκλέγεται συνεχώς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γεννήθηκε στις 14-1-1969 στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρεί λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο στο Σταυρό. Παντρεμένος με τη δασκάλα Βίκυ Σαμαρά και πατέρας τριών παιδιών: της Τάνιας, της Βούλας και του Γιάννη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !