20 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της εν γένει εγκληματικότητας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συντονισμένη επιχείρηση εντός και πέριξ των χώρων του Α.Π.Θ..


Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης επιχείρησης, προσήχθησαν από το εσωτερικό και πέριξ των χώρων του Α.Π.Θ., 29 άνθρωποι εκ των οποίων συνελήφθησαν οκτώ, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της παράβασης του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών», Νόμου «Περί αλλοδαπών», «Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» και «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης».

Ειδικότερα συνελήφθησαν:
• τέσσερις αλλοδαποί -ηλικίας 37, 22, 28 και 24 ετών- και ένας 29χρονος Έλληνας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 26 μικροδέματα χασίς συνολικού βάρους 91,1 γραμμαρίων.
• 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
• 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στερούταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.
• 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, σε προαύλιο χώρο του Α.Π.Θ., βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επιπλέον μικροδέμα χασίς βάρους 6,6 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !