28 Νοεμβρίου 2013

Λιβαδειά - Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στις 5 μμ


Με την πρωτοπόρο Λιβαδειά αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή για την 7η αγωνιστική της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Θα φιλοξενηθεί στην ομώνυμη πόλη για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η γηπεδούχος έχει δείξει μέχρι τώρα μια πολύ καλή εικόνα
που παράλληλα θέλει να κρατήσει την πρώτη θέση, όπως πέρυσι που αγωνίζονταν στη Γ΄ εθνική.
Ο Πιερικός Αρχέλαος παρουσιάζει αναμφισβήτητα μια δυναμική που χάρη σ΄ αυτή και στη συμπαράσταση του κόσμου, θα ταξιδέψει στη στερεοελλαδίτικη πόλη με επιδιωκόμενο στόχο τη νίκη.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Αναγνώστου και Στρέμπας.
Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Θεόδωρος Οικονόμου και Φάνης Τσαϊτουρίδης, δήλωσαν:

Θεόδωρος Οικονόμου: «Θα είναι ίσως το ποιο δύσκολο από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Δουλεύουμε  όλη την εβδομάδα με μεγάλη ένταση, προσπαθούμε  να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Φάνης Τσαϊτουρίδης: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό. Μη ξεχνάμε πως είμαστε μια νεανική και νέα ομάδα. Η Λιβαδειά είναι μια καλή ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες και  έχει δείξει μέχρι ότι σκοπός της είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Για να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και πειθαρχημένα. Τέλος, θέλω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στον συμπαίκτη μας Θωμά Αμπαρά που είχε μια άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του και εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στην ενεργό δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !