25 Νοεμβρίου 2013

Επιτέλους Νίκη για τον Πιερικό....1-2 τον Βατανιακό

Ο Πιερικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Κατερίνης, επικρατώντας, ως τυπικά φιλοξενούμενος τον Βατανιακό 2-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μελανόλευκους» ήταν ο Μανίκας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα, σε κρίσιμα σημεία του πρώτου μέρους. Αρχικά, στο 5’ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα του Βατανιακού, Βλάχου και πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με πλασέ, νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων για το 2-0.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε… άρδην. Αρχικά, ο Κυπαρίσσης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 48’ δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά. Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα, έφερε την… αντεπίθεση του Βατανιακού, ο οποίος μείωσε στο 54’ με την κεφαλιά του Κωτσιόπουλου, ενώ είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 69’ ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Αθανασίου πάνω στην γραμμή έδιωξε το σουτ του Γιαννούλη.
Έτσι, ο Πιερικός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 9 βαθμούς, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας δύο πόντους περισσότερους από τη Δόξα Δράμας.
Βατανιακός: Βλάχος, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντάμης, Γιαξής, Λαζαρίδης, Κουλίδης, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.
Πιερικός: Παπατολίκας, Νίκου, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Ιορδανίδης, Μανίκας, Κέρη, Αθανασίου, Παπατόλιος.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !