1 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση γνωριμίας με τα καινούρια βιβλία της Δ.Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου





Πραγματοποιήσαμε στις 25 Ιουνίου την εκδήλωση με τίτλο: "η σκακιέρα των βιβλίων".  Ένα παιχνίδι γνωριμίας με τα καινούργια βιβλία της βιβλιοθήκης, τα οποία μας χάρισε το «ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και το Future Library.

Τα παιδιά βοήθησαν στην τοποθέτηση των βιβλίων σε ένα μεγάλο τραπέζι, φτιάξαμε τα σημαιάκια για την σκακιέρα των βιβλίων, τοποθετήσαμε τη σκακιέρα πάνω σε ένα φελιζόλ και χωριστήκαμε σε δύο ομάδες. Στην πράσινη και στην μπλε.
Τα παιδιά είχαν χρόνο στην αρχή να μελετήσουν τους τίτλους των βιβλίων ώστε να τους θυμούνται στην παντομίμα. Η κ. Άννα Γκούντα (ηθοποιός, καλλιτέχνης), με παντομίμα, περιέγραφε τον τίτλο κάποιων  βιβλίων και όποια ομάδα βρήκε τους περισσότερους τίτλους, κέρδισε. Κέρδισε λοιπόν η μπλε ομάδα.
Περάσαμε πολύ ωραία, τα παιδιά διασκέδασαν πολύ, δανειστήκαν βιβλία και πήραν και ένα αναμνηστικό δώρο από τη βιβλιοθήκη.
Ευχαριστούμε θερμά το ίδρυμα Νιάρχος για την προσφορά του και το Future Library για τη δωρεά των βιβλίων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και την κ. Άννα Γκούντα για την πολύτιμη βοήθειά της στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Κατερίνα Μυλωνίδου
Βιβλιοθηκονόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !