25 Ιουλίου 2013

Παραίτηση Προέδρου του Μ.Α.Σ. ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ


Φίλοι – ες  της ομάδας μας,
σας γνωστοποιώ την οικειοθελή αποχώρησή μου από την αγαπημένη μας ομάδα.
   Προσπάθησα με τους συνεργάτες μου, με όλους σας να τη διατηρήσω, να τη συντηρήσω, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τα εμπόδια που βρήκα.

   Όπως γνωρίζετε η πολύχρονη παραμονή μου συνδέθηκε με την επιθυμία μου και το εύλογο  αίτημά μας να έχει ο σύλλογός μας, το χωριό μας  το αθλητικό του σπίτι, όπως οι λοιπές ερασιτεχνικές ομάδες της  Π.Ε μας.
   Δυστυχώς, παρά τις κλιμακούμενες πιέσεις και ενέργειές μου, το ώριμο και πολυπόθητο έργο κατασκευής γηπέδου παραμένει  εκρεμμές  με υπαιτιότητα των καθ΄ύλην εκάστοτε φορέων της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας. Κατάφερα να φέρω το ζήτημα στην επικαιρότητα, να εξασφαλίσω σεβαστό κονδύλιο από την Γενική γραμματεία Αθλητισμού ύψους 100.000 € από τις αρχές του 2006, να πετύχω τη δρομολόγηση εκτέλεσης του έργο  από την τότε αρμόδια Δημοτική αρχή, η οποία παρά τη δέσμευσή της αθέτησε την απόφασή της΄ έκτοτε οι εκάστοτε φορείς, εκτός  από τις επανειλημμένες αναφορές και διαμαρτυρίες του συλλόγου επέδειξαν αδιαφορία, κωλυσιεργία, ολιγωρία, απραγία και απραξία παραπέμποντάς το στις καλένδες τις υποσχεσιολογίας. Η υπόθεση αυτή ανήκει στα παράδοξα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας, τα ανέφικτα, τα φανταστικά και όμως αληθινά, δηλαδή να μην πραγματοποιείται η εκτέλεση αναγκαίου έργου με κατοχυρωμένη
χρηματοδότηση από τους ιθύνοντες λόγω προσωπικών –  μικροκομματικών σκοπιμοτήτων – υστεροβουλιών.



Περισσότερο από όσα αντιμετώπισα με κούρασε ψυχολογικά η ανεδαφική στάση αρμοδίων KOYKOSφορέων σχετικά με το παραπάνω θέμα μας, καθώς επίσης και η άτεγκτη και στυγνή συμπεριφορά ορισμένων εξ αυτών, όπως και μερικών αθλητικών παραγόντων απένατί μου, την οποία ξεπέρασα κατά το χρόνο της θητείας μου. Για παράδειγμα   σας αναφέρω την σκληρή και άδικη χρηματική ποινή των 2.000 € που μας επέβαλε η προηγούμενη διοίκηση της Ε.Π.Σ Πιερίας χωρίς να φταίμε.
   Το ελλιπές θεσμικό πλαίσιο με αφαίρεσε το δικαίωμα να ελέγξω την πορεία μελέτης και υλοποίησης του από τους υπεύθυνους, ώστε  να τους καταλογιστούν ανάλογες  οφειλές΄  έτσι οι εκκωφαντικές διαμαρτυρίες μου  ενόχλησαν, με αποτέλεσμα να συρθώ στα δικαστήρια για δυσφήμιση με θιγόμενο ενάγοντα να αξιώνει ηθική βλάβη  150.000 €  γεγονός που απερρίφτηκε. Ο εν λόγω εκεί που με χρωστούσε με ζήταγε και το βόδι για αντιπερισπασμό και εκφοβισμό, αλλά μάταια.
   Παραμένω  φίλαθλος της  ομάδας μας και υποστηρικτής της. Θεωρώ την κατασκευή του γηπέδου ύψιστη προτεραιότητα για την αξιόλογη και δυναμική παρουσία του συλλόγου μας. Από την εμπειρία μου η έδρα  είναι  - 30 % της απόδοσής μας.
   Ευχαριστώ όλους  που με βοήθησαν στην ευγενή  προσπάθειά μου, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους.
   Εύχομαι στη νεοεκλεγείσα εποπτεύουσα Αρχή της Ε.Π.Σ Πιερίας κάθε επιτυχία στο έργο της  σ΄αυτήν την συγκυρία.
   Προσδοκώ καλή συνέχεια στην ομάδα μας…

Κούκος  16.07.2013
Ο Πρόεδρος
PRODROMOY

KOYKOSPRODROMOY
PRODROMOYΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !