1 Ιουλίου 2013

Συνελήφθησαν 30 λαθρέμποροι πωλητές σε Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή !


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι συντονισμένες επιχειρήσεις  του Δήμου Κατερίνης με στόχο την πάταξη του παραεμπορίου. Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοτικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Λιμενικό εντόπισαν, κατέγραψαν, κατέσχεσαν  και κατέστρεψαν 1482 τεμάχια προϊόντων παραεμπορίου.


Ειδικότερα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για εξακρίβωση στοιχείων τριάντα συνολικά λαθρέμποροι μικροπωλητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην Παραλία της Κατερίνης και την Ολυμπιακή Ακτή πωλώντας γυαλιά ηλίου, ρολόγια, είδη υπόδησης, βραχιόλια κ.α., χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα και άδεια μικροπωλητή.

Αναστάσιος Παπαζήσης: «Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα»

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Παπαζήσης, είναι σαφής η εντολή του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά  το φαινόμενο. «Το παραεμπόριο αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί και πλήττει καίρια το νόμιμο εμπόριο και αποτελεί θέμα επιβίωσης για πολλές επιχειρήσεις του τόπου μας» επισήμανε ο κ. Παπαζήσης, «για το λόγο αυτό έχουμε θέσει σε προτεραιότητα το ζήτημα.. Υπάρχει αστυνόμευση των σημείων που δραστηριοποιείται το παραεμπόριο, πραγματοποιούνται καθημερινά πεζές και εποχούμενες περιπολίες, οι οποίες θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και το επόμενο διάστημα».
Όπως προαναφέρθηκε, τα προϊόντα που κατασχέθηκαν, καταστράφηκαν άμεσα υπό την επίβλεψη του κ. Παπαζήση και της αρμόδιας υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας κας Νόπης Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !